top of page
laser clinic 3.jpg

Door middel van een Diode laser zal ongewenste en overmatige haargroei worden behandeld en voorgoed worden verwijderd!!! 

Wat is diode laser ?

Permanente laserontharing is een cosmetische ingreep die wordt aangewend om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen. De definitieve ontharing gebeurt door middel van een hoog energetische, pulserende laser die de haarzakjes vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

Hoe donkerder en dikker het haar en hoe lichter de 

huid is, hoe beter het resultaat van de laser zal zijn. 

!!Let op: Laserontharing is vrijwel ineffectief op blond en grijs haar!!

Permanente laserontharing d.m.v. onze 808 nm diode laser blijkt de meest efficiënte manier te zijn om voorgoed verlost te zijn van ongewenste haartjes. Door onze expertise behandelen wij veilig alle huidtypes (I tem VI)

laser clinic 5.jpeg

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De laser verstoort het groeipatroon van de haren die zich in de groeifase bevinden. Omdat andere haren deze fase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Gemiddeld raden wij een 6 tot 8behandelingen aan.

Hoe lang zit er tussen de behandelingen ?

Voor een afdoende laser behandeling is het belangrijk dat er zich weer voldoende haren in de  groeifase bevinden. Dit is dus afhankelijk van de duur van de haargroeicyclus. Deze verschilt per locatie van het lichaam. Gemiddeld wordt er een periode van 4 tot 6 weken aangehouden voor het gelaat alsook voor het lichaam. 

Is Laserontharing veilig ? Pijnlijk? 

Ja! Heel veilig!!! Als de behandeling correct wordt uitgevoerd zijn er geen gekende complicaties. 

We werken met de laatste nieuwe gekoelde laser apparatuur die onaangename prikkels tot een minimum beperken. 

Mag ik nog ontharen tussen de behandelingen door ?

U mag enkel scheren tussen de behandelingen in, ook in het gelaat. U mag geen waxbehandelingen ondergaan in het behandelende gebied, omdat hierdoor het risico ontstaat dat de haarwortel verwijdert is, waardoor we geen effectieve thermocoagulatie kunnen uitvoeren van de haarpapil. Ook epileren met pincet is verboden.

Voorzorg:

U scheert het te behandelen gebied Max 2 dagen voor de dag van de behandeling. (We doen dit niet ter plaatse dus vragen u dit strikt op te volgen) 

U draagt op de dag van de behandeling gemakkelijk kledij  en gebruikt bij voorkeur geen body crèmes en parfum op de zones die we behandelen. 

Nazorg: 

U kan bij een prikkelend gevoel na de behandeling flamazine aanbrengen (Verkrijgbaar bij uw apotheek) ook al is dit niet noodzakelijk. U kan direct na de behandeling al uw activiteiten gewoon hervatten! Er is geen “downtime” bij deze behandeling. 

 

!!! Prijzen per zone / per keer !!!

(Er zijn 6 tot 8 behandelingen nodig per zone voor een definitief effect) 

 

Bovenlip: €50

Kin: €50

Kin en bovenlip: €80

Wangen / bakkebaarden : €50

Bovenlip & kin & wang: €120 

Hals of nek:  €100

Oksels: €100 

borstkas: €175

Buik: 125

Borstkas & buik:€ 250

Gedeelte rug (bovenrug of onderrug):€150

Volledige rug: €225

Bikinilijn (sliprand): €100

Onder armen: €120

Volledige armen: €170

Onderbenen: €200

Boven & onder benen: €250

 
bottom of page