top of page

✔️Fractional RF lifting

RF-Lifting (Radio Frequency Lifting) is een vorm van non-operatieve huidcorrectie voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam (met name hals en decolleté). Deze methode staat ook bekend als non-surgical (face) lifting. 

De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking.


Door de RF-energie toe te dienen met behulp van een uit meerdere pixels bestaande multi-polaire matrix ontstaat een veel gelijkmatigere energieverdeling en dieper resultaat.

Deze vorm van Fractional RF-Lifting wordt nog eens versterkt door gelijktijdige koeling van het huidoppervlak, waardoor de RF-energie nog beter kan doorwerken in de diepere huidlagen. Lichte vibratie zorgt eveneens voor versterking van het liftend effect.

€120 / behandeling volledig gelaat 

€160 / behandeling gelaat en hals 

€200 / behandeling gelaat, hals en décolleté

✔️MICRONEEDLING

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine, littekens worden verbetert, kan ingezet worden bij acne bestrijding, anti ageing, etc…

€120/behandeling gelaat & hals

✔️RF-GOLD MICRONEEDLING

RadioFrequente-microneedling maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de diepere huidlagen aan te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten zoals collageen, elastine en hyaluronzuur sterk wordt gestimuleerd. 

Huidverbeterend & liftende behandeling 

€140 / behandeling gelaat

€190 / behandeling gelaat en hals

€220 / behandeling gelaat, hals en decolleté

Resultaat zichtbaar na 1 behandeling. Een aantal opeenvolgende behandelingen (minimum 3 behandelingen om de 4 weken) zullen een aanhoudend resultaat sterk verbeteren.

✔️Microdermabrasie  

is een hoogstaande mechanische behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden door middel van kristallen die op de huid geprojecteerd worden. Hiermee worden de bovenste huidlagen zeer gecontroleerd, laag per laag voorzichtig afgeschraapt (dode huidcellen) en zo ontstaat er een nieuwe, gladdere, frissere en stralende huid.

 • Stimuleert de celvernieuwing.

 • Verbetert de doorbloeding van de huid.

 • Helpt rimpels vervagen door collageen aanmaak.

 • Gaat elasticiteitsverlies tegen (door stimuleren van elastinevezels) 

 • Helpt ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en UV schade vervagen.

 • Effectief bij Acné & onzuiverheden (perfecte verwijdering van mee-eters en white heads) 

 • Vervaagt Acné littekens alsook gezichts- en/of lichaamslittekens.

 • Helpt bij het verfijnen van vergrootte poriën. 


€120 / behandeling

✔️Dermaplaning

Bij Dermaplaning wordt er gebruik gemaakt van een speciaal, voor Dermaplaning ontwikkeld chirurgisch mesje dat met een op en neerwaartse bewegingen over de huid wordt gehaald.

 • Dode huidcellen worden verwijderd.

 • Alle donsharen worden verwijderd.

 • Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd.

 • Werkzame stoffen en producten kunnen beter in de huid worden opgenomen.

 • Oppervlakkige pigmentvlekken worden verhelderd.

 • Oppervlakkige lijntjes en rimpels worden verfijnd.

 • De huid krijg een enorme GLOW.

 • Make-up kan beter worden aangebracht en ziet er stralender uit.

ADVIES: het combineren van dermaplaning met een andere behandeling zal voor nog betere resultaten zorgen alsook een betere opname van werkzame stoffen tijdens de behandeling. 

Supplement €30 in combinatie met een andere behandeling. 

bottom of page