top of page

✔️MICRONEEDLING

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine, littekens worden verbetert, kan ingezet worden bij acne bestrijding, anti ageing, etc…

€120/behandeling gelaat & hals

✔️RF-GOLD MICRONEEDLING

RadioFrequente-microneedling maakt gebruik van speciale ‘geactiveerde’ gouden naalden om micropuncties in de huid te creëren en tegelijkertijd radiofrequente energie af te geven via deze puncties. Bij RF-microneedling worden naaldjes dus gebruikt met als doel de radiofrequentie in de diepere huidlagen aan te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van huidverbeterende eiwitten zoals collageen, elastine en hyaluronzuur sterk wordt gestimuleerd. 

Huidverbeterend & liftende behandeling 

€140 / behandeling gelaat

€190 / behandeling gelaat en hals

€220 / behandeling gelaat, hals en decolleté

Resultaat zichtbaar na 1 behandeling. Een aantal opeenvolgende behandelingen (minimum 3 behandelingen om de 4 weken) zullen een aanhoudend resultaat sterk verbeteren.

✔️Dermaplaning

Bij Dermaplaning wordt er gebruik gemaakt van een speciaal, voor Dermaplaning ontwikkeld chirurgisch mesje dat met een op en neerwaartse bewegingen over de huid wordt gehaald.

  • Dode huidcellen worden verwijderd.

  • Alle donsharen worden verwijderd.

  • Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd.

  • Werkzame stoffen en producten kunnen beter in de huid worden opgenomen.

  • Oppervlakkige pigmentvlekken worden verhelderd.

  • Oppervlakkige lijntjes en rimpels worden verfijnd.

  • De huid krijg een enorme GLOW.

  • Make-up kan beter worden aangebracht en ziet er stralender uit.

ADVIES: het combineren van dermaplaning met een andere behandeling zal voor nog betere resultaten zorgen alsook een betere opname van werkzame stoffen tijdens de behandeling. 

Supplement €30 in combinatie met een andere behandeling. 

bottom of page