top of page

HUIDVEROUDERING

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen.  De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest.  Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht, nicotine, alcohol, airconditioning, stress en luchtvervuiling.

gezichtsfoto.jpeg

DE LAATSTE INNOVATIES IN DE BEAUTY INDUSTRIE

Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staat tegenover ingrijpende medische behandelingen.  Wel staan zij positief ten opzichte van behandelingen met een natuurlijke basis en diepgaande, bewezen resultaten.

Daarom wordt in de praktijk te Vosselaar gekozen voor  veilige, 100% natuurlijke behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit.  Resultaten op een zeer hoog niveau, zonder gebruik van injecties. Uw huid wordt zelf aan het werk gezet om verbetering, herstel en verjonging te stimuleren. Let’s turn back time !

Er wordt U het meest complete anti-ageing traject aangeboden.

MAATWERK

Er wordt specifiek voor u gezocht naar combinaties van behandelingen en producten voor thuisgebruik om bij te dragen aan een nog beter resultaat.  Niet iedereen is het zelfde, elke huid heeft andere noden.  Uw probleem behandeld met zorg. 

foto maatwerk.jpg

ULTRASONIC FACIAL €95

Tijdens deze behandeling wordt de huid gemasseerd door ultrasone golven waardoor de actieve werkstoffen voor huidherstel en huidverbetering beter worden opgenomen en dieper de huid in gaan.  Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte (micromassage) en is er een betere doorbloeding van de huid.  Hierdoor wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd met als gevolg dat ook de productie van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd.  De vochtbalans herstelt, de huid verzacht, lift en kalmeert.

* anti-ageing * insluizen van werkstoffen * aangenaam, ontspannend

foto ultrasoon.jpg

RF FACIAL

Gelaat €105 Kuur van 6 behandelingen  €550

foto rf.jpg

Radiofrequentie is een energie die vrijkomt en de huid verwarmt.  Hierdoor trekt het collageen in de huid samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.  Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid.  De elasticiteit neemt toe maar het belangrijkste is het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid.  Uw huid straalt en krijgt een frisse kleur.

Voor een optimaal resultaat is een kuur van kort opeenvolgende behandelingen aan te raden.  De opeenvolging zal met u worden besproken.

* anti-ageing * verminderen van rimpels, liftend, verstrakkend * aangenaam, ontspannend

foto radiofrequentie.jpg

COMBI FACIAL €120

Aan te raden :

Door de combinatie te maken van Ultrasoon en radiofrequentie in 1 behandeling versterken ze elkaar voor een nog beter resultaat.

 

META THERAPY/MICRONEEDLING

Gelaat €120 kuur van 4 behandelingen  €430

Gelaat/hals & decolleté €170 kuur van 4 behandelingen €630

Medical & Estetical Tissue Activation Therapy

skin.jpeg

Zeer geconcentreerde microperforaties activeren het herstelmechanisme van de huid.  Tijdens de behandeling worden tekorten van de huid extern aangevuld met actieve werkstoffen, aangepast aan uw huid en ingebracht in de juiste cellagen voor de meest optimale werking en huidvernieuwing van binnenuit.  Hierdoor  kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. 

behandelingsfoto.jpg

Deze methode is een 100% natuurlijke behandeling die met succes wordt toegepast op : hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, grove poriën en acné alsook het hydrateren, herstellen en liften van de huid kunnen hiermee grondig worden aangepakt

*anti-ageing * pijnloos * specifieke probleemoplossingen

SOFT CHEMICAL PEEL €100

Oppervlakkige peeling die de bovenste laag van de epidermis verwijdert.  Versterkt de huid en stimuleert de collageensynthese, onderdrukt melaninesynthese bij hyperpigmentatie of kan zuiverend en hydraterend worden toegepast als anti-ontstekingsbehandeling bij acné.

*voor specifieke probleemoplossingen * anti-ageing * pijnloos

DERMAPLANING €100 

(als supplement in combinatie met andere behandeling €35)


Met een steriel chirurgisch mesje worden alle dode huidcellen verwijderd alsook alle donshaartjes in het gelaat. 
In combinatie met een AHA-EGF skinbooster en een speciaal huidherstellend vliesmasker zal deze behandeling zorgen voor de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, fijne lijntjes verminderen EN geeft het een instant GLOW en zijdezacht gevoel al direct na de behandeling! (Geen downtime!)

*pijnloos *anti-ageing * ontspannend
 

IMG_3800.JPG
bottom of page